Review - The Wolfman | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Review - The Wolfman

Salam satu Malaysia smua,,
slepas cuti TBC smpi hri selasa, smbung la g keje hri rabu..awl gile smpi opis dlm pkul 8 gitu~haha semangat gile ek~balik pn semangat r jugak..tgok2 ujan lebat pulak..aku sbagai mat moto ni, x macho r berhujan =p..
haha...so dri pkul 5 lagi dah decide nk tgok mubi (cuaca mendung ye) tpi lupe lak nk cekitout kat website TGV ap muvi y latest..lantak la~tgh bersemangat nk tgok muvi ni, tinggal kn aje mereka y ad kat opis..hahaha...*jangan mara* =p
smpi je kt KLCC sluar basah tpi xd r lencun~steady smpi TGV tros brato*mmg slalu wat mcm ni* tgok skrin biru ap cite y bes...mcm2 ad, x ingt pulak, mate tertarik pulak kat The Wolfman pkul 715 ngn 14 Blades pkul 7...sampi kat konter tanye akak tu:
"14 blade da tgok??"...."blom tgok lagi"..."wolfman??"..."dah"..."best x???"...."best!!"..."boleh la wolfman pkul 7 ni, sorg ek"....

jam bru pkl 615, so roaming skejap kat Sony Style*matlamat sbnarny nak belek/try/test/coba Alpha A550 wif Sal 16105*...ahaha...terbelek gak Vaio Series C...dah pki Intel i5 the latest intel core...wtf~

*******************************************
review movie:
cite ni sbnarny psl warewolf y ilang kasih sayang *yeye jek*....bermula dgn sorg daripada ahli kluarga watak utama *lupe name* diserang warewolf ketika dalam hutan kala bulan mengambang...so si tunang kpd mangsa ni bagi surat kpd abg mangsa yang kbtulan brada di berhampiran London utk menolong mencari mangsa..dan2 time watak utama ni smpi kat rumah y tlah lame ditinggalkn, mayat mangsa tlah dijumpai...so dri sini la Lawrence (watak utama*dah ingat*) cube merungkai ape y berlaku kpd adik dy slepas melihat mayat adikny y dah xd kulit.....dri sini la plot crite mule menaik sbb 1 by 1 rahsia dirungkai dan diceritekan,,nak tau lbih lanjut pgi la tgok~weee~

cite ni banyak adegan2 tekejut yg boleh myebabkan org lemah semangat :::
  • cara warewolf 2 serang mangsa.
  • time Lawrence tgok mayat adik dy.
  • dan macam2 lagik~

Sape2 y suke tgok cite2 tekejut leh r tgok ni~haha~awal2 cite dah terkejut~overall cite ni agak best la walaupn impak ny x besar sgat..anda akn lupe name watak2 dalam cite ni sbaik sahaja anda kluar dri panggung..ending ny agak sadis??sedih?? ending ny agak xbes sbb cite 2 tros habis gitu jek lepas warewolf 2 mati...ibarat macam mule2 naek bukit x curam pas2 dah sampai peak tibe2 menjunam dalam gaung~hahaha..ni aku punye pendapat la~lain org lain pendapat~hi3~smpi disini saje~bertemu lagi dlm entry y akan datang~peace~

Salam~
duhhhh~

1 orang sakit sendi, otot dan urat:

insan misteri said...

wolfman bosan..
2bintang je ai bagi