program kelaut | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

program kelaut

adeh..slalunya apa y diprogram last minute untuk diri sendiri menjadi*selfish* tapi malang skali untuk hari ni
hari kemerdekaan y ke-53
plan nak kluar tgok wayang Step Up 3D..
plan nak beli new timepiece..
semuanya kelaut~


hajat dah lama nak beli jam ni:
or this one
 
Casio Edifice 120L or 120D

jam y sedang dipakai kepunyaan abang ku~
ad nampak satu kat Jusco OU sem lepas tapi tah ad lagi ke tak~
cadang nak pegi kat Sunway Piramid sbb kat situ ad satu kedai jam khas untuk Casio

jadi today pegi kat PAS pon sesak..cari mouse and new sweater kat PSA
dapat jugak benda lain
sales and offer dikiri dan kanan
tapi semuanya untuk orang perempuan dan kanak2
*keciwa lagi*

2 orang sakit sendi, otot dan urat:

antidote said...

oh i love being a woman!!! :D

MSS said...

ceh....ko woman ke???XD