Pilihan Hati | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Pilihan Hati

tak dapat tido..ni la satu option y mengganggu aku skarang ni.entri kali ni pasal option ataupon dalam bahasa org putih sawo matang pilihan..


hidup penuh dengan pilihan sama ada sedar atau tak je kan? nak atau tak nak..semua choice, bak kata cik atie dan pondan2 semelaya ::"chooii"...kdg2 aku ni tertnya2 jugak la... atie ni makan pil ke ap?hahahaha..misai pon ad..XD..teetttt..

back to topic : Option. option option, being somebody is an option and being nobody is also an option...ap ya aku cube nak sampaikan ni sbnarnya..+_+"

semua tak lari dari option..tapi bila option diulang selalu jadi habit..pening2..nak single ke nak bcouple..nak makan ke nak minum..nak shopping ke nak tgok wayang..NAK BELANJA ATAU TAK..hahaha...nak belayar kelaut dah topik ko ni Syuk..

pendek kata la kita hanya mampu mbuat pilihan dan merancang, tapi tuhan yang menentukan....

i got plenty of options lately*bukan everytime ker* 

other side of me saying "go for it" 
another part saying "you not able to do it la as usual" 
or "tak tahan lama ni skejap ja"

slalu sangat mcm ni..
berbelah belah..
klu mcm pinang dibelah dua tak pe gak
+_+

nak beli jam pon pikir bnyak kali padahal dah kluar duit pon
knp ak camni ek..klu y ad blaja psikology tgok tapak tangan ak mesti cakap
"hidup awak ni bnyak cerita/jalan/pilihan la"
dan betol lak tu.
wlupon ak tak percaya tapi hakikatnya..hmmm
kelaut habis ko pnya entri kali ni~XD

i just want to say i think i got many choices and option + may be obstacles
and i have to be STRONGER from now..

ps: lamanya tak dengar lagu "i think i"

2 orang sakit sendi, otot dan urat:

StarzRebel* said...

Waaa berani ko syuk komen atie ade misai?
Hhahahahahahahahaha

antidote said...

hoi hoi hoi!! nape name aku terlibat ni? keji syukkk!!!!