Blog Berlagu...AWAS kamu..=p | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Blog Berlagu...AWAS kamu..=p

salam...this is my opinion tentang blog berlagu...orang lain, lagu pon lain, err..lain orang lain rasa..err..lain orang lain taste..err..lebih kurang la..kengkadang tu dengan semangat berblogwalking yang menyala2, dengan rakusnya bukak bnyak2 tab sekali gus, tengah2 syiokk layan feeeelllliingg ketawa sorang2, tetiba keluar lagu background..

macam tau2 je tengah feelingkan..pergi la tengok satu2 cari Orkestra terpilih mana la yang menyumbangkan background musik..paling best bila buka tab banyak pastu semua bebunyi...aha...tongkang pecah tau..dengan media player sendiri pon tengah melalak...chaos chaos....lagi best bila speaker tu melekap kat telinga AKA pakai headphone @ earphones ...berkabat2 la taik telinga keluar...=P


FYI kalau pergi berblogwalking,untuk blog2 sebeginih, perkara pertama y akan dicari aku ialah butang pause atau berhenti...tapi malang skali kalau takda terpaksa la X....close tab..kalau blog tu mmg best dan best dan best, terSticky la dekat situ, takda pilihan lain dah..bukak satu blog tapi banyak2 tab sebab best kan, dan semua tab tu pulak bebunyi...lagu sama ada y cepat dan lambat..echo gitu, concert hall ambience..haru..potong mood tau..+_+

lagi satu punca kurang berkenan sgt dgn blog berlagu ni dan mungkin punca utama sebabnya ialah kerana dia selalunya suka dan seharusnya berlakunya perkara yang semestinya dan seboleh-bolehnya "=P" makan Bandwidth....akak ISP dah la kedek, bandwidth cepat habis, nak streaming lagi la.. kalau unlimited takpa jugak..kalau bukak blog dandan berlagu dan takboleh stop, makin cepat la habis bandwidth..minima paling lama bukak blog berlagu dalam 10sec..long exposure gitu, sesuai untuk buat light tagging, takpon shoot air terejun..paling lama, almaklum la kalau blog tu ada pause butang dan stop butang, berpuluh minit pon mak sanggup..

ps::kedekut kah aku???=P

8 orang sakit sendi, otot dan urat:

AIZAMEV said...

sebab tu la aku makeover blog aku.. haha.. setuju sangat2..

NOOR FATIN said...

haha. aku mesti menjerit kalau dengar lagu kat blog :P

Byte said...

yep! sbb tu la aku pon da lama tak letak music. :|

MSS said...

blog ni pon berlagu gak dulu tapi kejap je tros buang...

zam::make over kau sangat ringat,,lincah je load...suka2..

fatin::haha...dgr lagu tros menjerit...screamo ke apa..??=P

byte:: ala...ak baru nak tau lagu terbaru tukangjahit swift dari blog kau....*padahal dlm lappy full album ada*...haha

Beeha B. said...

beeha x suke blog berlagu! heeeeeee...

MSS said...

kan beeha kan...=D
depends jugak lagu/bunyi apa, kekadang boleh terima kekadang tak..

Byte said...

poyo ah! aku tak letak dah sbb makan volume broadband... cis. dunia sekarang mmg semua kejam. semua pasal $ aje.. wuuuu... :'(

MSS said...

Byte::statement last ko tu ak tak paham la byte.