Sedih nak Melepaskannya | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Sedih nak Melepaskannya

hah..kesedihan melanda diri, gundah gulana, hiba menusuk kalbu, walauapa pon perlu ku tempuhi untuk masa hadapan..persetankan semua perasaan tu.arghh kau boleh Syuk kau boleh..kau kuat Syuk, walaupon sedih tapi ini untuk masa depan, y lebih mudah...

beberapa bulan kita bersama menempuh hujan ribut petir, panas terik iklim katulistiwa bersama. aku terpaksa selfish untuk melepaskan kau. memori aku kau dan rakan2 ku ttp akan kekal dalam ingatan.3-4 bulan bersama mu cukup memberi kesan terhadap kehidupan ku..

sob sob..engkau y bernama............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Proton Perdana V6 2.0 2000...ahaha~=P

 let go / swap for honda ek/ej 4 pintu
RM25k nego
standard V6 2.0
milage 250k++
year 2000
aplha body kit
auto transmission
leather seat

tell your friends/family/jiran/bos bout it..okeyh..

interested please do contact us:
- me

aha..beberapa bulan jugak aku pakai kete ni okay..best~mesti korg dah pikir macam2 kan bila baca.. "clash ngn GF ker budak ni"~
=D

seriously kereta ini untuk dijual..kalau ada yang minat tu cepat2 contact kami okey~

4 orang sakit sendi, otot dan urat:

StarzRebel* said...

Wah!
Spe nk jdik driver ktorg pasni?
Wakakakkaka

MSS said...

tukar kereta la..y ni kopak pulak korg nak byar duit minyak..=P

sekamar rindu said...

salam...

singgah follow ur blog..

MSS said...

wsalam...merci bien monsiuer