mangsa Hit and Run | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

mangsa Hit and Run

salam...
dikala malam sepi 16hb September, dengan hujan turun renyai renyai membasahi bumi Shah Alam bandar Anggerik...

...tengah sedap2 bawak moped dengan perasaan macam bawak Z750 diupgrade kepada ekjos belalai gajah LeoVince GP, K&N, dan tayar saiz sebesar betis Farah Fauzana, ada la kucing melintas..hitam tapi masih boleh nampak sebab ada lampu jalan, terlanggar dilanggar dan melanggar....sedih tau...melihat kucing tu menggelupur sedang menuggu malaikat maut menarik nyawa..

terpelanting ketengah jalan setelah dilanggar..sedih, sadis dan sepanjang jalan aku meraung sedih "ahhh tidakk, ahh tidakk, haaaaaa" diatas moped..

ikhsan google
pusing2 dalam 20 minutes around seksyen 18 dengan agenda tersendiri then patah balik, tengok2 dah takada kucing tu...apekah nasib beliau?? haaa tidaakkk

walaupun bukan aku y langgar tapi sedih gak, depan mata.. dah la dilanggar kereta model yang sama Proton...teringat pasal si Kembang y kene langgar Kancil..walaupun kancil tu kecik langgar kucing, kucing tetap mati...haaa tidakk...binatang kau kancil...=X

penah gak aku buat hit and run...macam2... biawak sebesar2 bump dekat jalan sampailah katak, semuanya pakai moped kecuali katak tu...tup2 ada katak mati depan bumper...paling best+menggerunkan bila langgar hanjing pakai moto..sama gak macam keadaan kucing tu tapi bila tengok dari side mirror anjing dah hilang...mungkin hanjing tu gagahkan diri dan berlalu pergi...tu y trauma sampai skarang bila tengok anjing, nampak anjing dan dikejar anjing..luruh jantung..anjing kau anjing..=D

*trauma*

3 orang sakit sendi, otot dan urat:

SoLy SoLicious said...

kene berhati2 nan binatang2 ni..

NOOR FATIN said...

aku scroll laju2 tgk gambar tu. bleh pengsan

MSS said...

Soly :: btol2..kalau moto lagi la..nak elak binatang lain pulak bala y dtg..

Fatin :: ko tak tengok kucing tu menggelupurr...lagi sedih..+_+"