Bring it ON!! Hati panas~ | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Bring it ON!! Hati panas~

org kata praktis make perfect...hahaha....ape kah y telah berlaku sebenarnya...ini kot...tapi sblom tu nak story sikit aktiviti dihijung2 studo(study+tido) week....pg melaka visit my best buddy Musem..so activitinya berBigMac+wayang+bowling..ak type balik..BOWLING...hahaha


tgok la score y tak sehebat Syalin Zulkifli ni~

*nada berlagak*Bring it on brit+baiti....hahaha..ak saja je bagi korang chance makan abc free aritu..~lalala...

so..i went to GSC Dataran Pahlawan after berBigMac...ingattkan nak tgok Jangan Pandang Belakang Congkak 2..last2 tgok cerita Buried(sebot betol2 "burit")..filem ni adalah filem baling bajet rasenya untuk tahun ini..memandangkan atas beberapa faktor...nak tau tgok la yer..hahaha...*kejam*..ok lah, kenapa budget?? sbb hanya menggunakan satu scene jer, dalam keranda, dan juga menunjukkan seorg pelakon dari awal sampai habis iaitu Ryan Reynolds..ala husband kepada smokin hot Scarlett Johansson tu...XD

plot dy senang gila, mamat ni pengsan dan sedar dalam keranda + tertanam...kesian...bgun2 gelap gelita dan then terjumpa la pulak lighter sendiri..so dy nyalakan la lighter tu untuk tgok sekeliling..limited air+time+space..mamat ni menggunakan blackberry curve dy untuk col nombor penting...tercol pulak pengganas y menyerang konvoy truck beliau pandu..so antara y pengganas tu mintak ialah duit 5M USD,buat video confession dlam keranda tu dan potong jari sendiri untuk persue US gov bayar wang tebusan..kesian..nak tau kesudahannya pegi la tgok yer....XD

oh ya,sempat gak melawat UiTM Melaka tadi,,bosan gila..maklumlah ramai yang blom balik kampus untuk final exam..mula2 singgah bilik lama kat Blok Tuah..lalu tepi tu dan terlihat+terbakar tgok ni..shit..menunjuk ke ni..cukup2 la ad org bawak Silvia ngn R34 dulu paking kat blok Tuah gak..panas jer hati..rasa nak c**** kan jer...XD
VW Scirocco 2.0...kereta idaman ni~

smpi jer UiTM lepas dinner, panas hati...sejak bila tah ad waktu melawat UiTM sampai pukul 7 petang..tak paham..soh ak paking tepi..paking kejap then tros pegi kat Blok Lekir hantar si Musem..takkan la nak suruh Musem ni menapak dari pintu depan time hujan2 sampai kolej..so hantar je la dy balik+ ak nak solat sblom balik s.alam..boleh pulak si pak gud tu pegi kejar then suruh kitorg pegi balik kat pagar depan...bangang+langsi gila..marah2..malas nak bnyak cakap..pegi jelah...boleh pulak dy follow kat blakang..cam b***...

then dah smpai pak gad dgn berpayungnya tu pulak cakap "kitorg duk kt sini ok jer walau hujan ke hape"..abah kaw..berpayung ke member ak ni menapak dari pintu depan sampai kolej...shaiton...pak gad S.Alam pon takde kejam gitu soh member2 ak menapak dari pintu depan sampai kolej Mawar la shaiton...agak2 parents hantar anak2 dy dari rumah jauh2 bawak beg besar gabak pon dy buat macam tu gak?..klu YA mmg SHAITON la ko....

4 orang sakit sendi, otot dan urat:

AppleByte said...

aku terbau 'kecabaran' disini~~

*snfff snffff*

hahahaha! oi, ape ni?! mo rematch ka?! ooo, buat training senyap2, mana aci!! xD

MSS said...

aci tade kat sini...lalala~..gegar ker??

musem al صفَه said...

pak gad la idop x tenang sebab sek makan makian org je

StarzRebel* said...

Woohhh!
Brani ko!
Hahahahhaha