..model free.. | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

..model free..

oh ya lama tak menaik tarikh blog ni..kasi bump sikit blog hari ni di pagi hening 11-2-2011..oleh kerana takda yang ingin diperkatakan untuk minggu 2 yang lalu..kali ini nak cerita sikit pasal trip ke Ulu Yam dan model2 tak berbayar..=P

mastermind untuk trip kali ini ialah Atie..dari awal sem lagi dah kata nak rancang pegi mandi sungai..macam2 dugaan mendatang..jadi oeh kerana tak ada program sepanjang minggu ni dan dan-dan (3kali dan) pulak hari Khamis dan hari ni Jumaat kelas UiTM S.Alam semua batal ditambah pulak berterusan sampai hari Sabtu dan Ahad (syok kan),, kitorang sekelas pun setujulah nak pergi mandi manda kat Ulu Yam..

ada udang disebalik pukat sebenarnya pasal trip ni..dah lama rancang..=P
misi utama trip ni =P
tak menyangka2 Brit kitorang nak kenakan dia..haha..bon anniversaire Brit (11-2)..dah seronok2 simbah2 air kengkawan lain dan dan kena balik ho3..kesian gak tengok beliau ni mula2 kena telur+tepung dan mayo macam nak pitam je muka..=P

habis mandi manda lebih kurang pukul 3 gitu..siap2 then bergerak pergi rumah Faiz..gile best..besar..siap ad attic lagi.(jakun). TV dah macam sama saiz je dgn badan..=_=..

laman dia pon best..salah satu tempat sesuai nak snap menyenap gambo..




bnyak juga la y aku dapat blaja pasal shoot mengeshoot model2 ni..hik3..thanks korang kerana sanggup jadi model tak berbayar FOC...lokasi tajaan Faiz pon terbaik..

gambar2 lain (enjoy):-











9 orang sakit sendi, otot dan urat:

mahfudzah said...

waaa~anniversary suprise tuuu!telur plus tepung ke ape tu?hua3

iday said...

hehe,,boleh tak ckp,npe tak ajak?haha,,

NOOR FATIN said...

model cun2 aih. haha

MSS said...

mahfudzah..:: tu adunan untuk kek..telur campor tepung gandum..dan jugak mayones...hahahaha

iday..::bukan ko balik kerr..chait..

fatin..::haruslah...kengkawan aku..=D

Whoda said...

haha lah tu pasal ke ade meeting kat belakang kelas tu? =p bes giler korang rajin gler wat hihi~

Miss Ayumi said...

eh, adakah atie kau itu orang yg same dgn atie aku???

MSS said...

whoda::hik3..tu la pasal..

MA::mungkin la tu....

StarzRebel* said...

Cis, cmne aku blh lpe plan hampeh korg 2