Jelajah Blog 2011: Aku Ini Blogger Lelaki | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Jelajah Blog 2011: Aku Ini Blogger Lelaki

yeah...nilah yang ditunggu2..Jelajah Blog 2011..nak santai2 lagi Jejalan Blog 2011..segmen oleh Monsieur Ben Ashaari..baguskan buat segmen macam ni di awal2 permulaan hujung minggu..

=Benner kena ada=


Sila jelaskan kenapa anda berblog ?::
takda sebab specifik kenapa berblog sebenarnya..salah satu sebabnya dulu nak bercerita, story telling omputih kata..tentang diri sendiri..dan sekeliling..what I read recently dan apa y tiba2 terlintas kat neural nets I ni ha~

Beri pendapat anda .. Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ?::
ha....pernah dengar tak "lelaki dikurniakan satu nafsu sembilan akal, perempuan dikurniakan sembilan nafsu dan satu akal"..bagi aku mungkin ini sebabnya lelaki lebih kreatif dan mudah mendapat perhatian dari perempuan..tapi tapi tapi..both r really need each other untuk cukup sepuluh.kan kan kan??? dan juga kalau lelaki silap, nafsu yang satu tu boleh jadi sembilan dan akal yang sembilan tu boleh jadi satu...perempuan kalau bijak, nafsu yang sembilan tu boleh jadi satu dan akal yang satu tu boleh jadi sembilan..=D

Blog wanita yang anda suka baca ...::
banyak jugak kalau kene list satu satu..some of it are:
Mama kembar 3 (ada triplet heroes)
CikGeli (asek geli je kot akak ni)
CikLolly (tak suka gincu katanya)

habis dah...
segmen untuk lelaki sahaja dibuka hingga tengah malam ni..

9 orang sakit sendi, otot dan urat:

nadiemsharmz said...

http://nadiemsharmz.blogspot.com/

jengok2 dr BA punye sgmen =)

apisv2 said...

salam,
menjelajah rakan2 blog;)

blog apisv2

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe

Dim Benihana said...

bagus2...salam kenaldr blog BA..

missina said...

sy pun dr blog abg ben gk,,klu sudi singgahla kt blog sy http//missina08.blogspot.com

ShA + ZaM = LoVe said...

hi..
sy dtg lepak2 dari blog Abg Ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

d_tieah said...

Bagus jwpn soalan yg kedua tu.. Ngee :) Tapi lelaki perempuan sama je kreatifnya.. Kan? Cuma cara je berbeza.. Hahaha..



Entry Terbaru : Gempa Bumi Dan Tsunami Di Jepun

MSS said...

kan kan...heeee...=D