Merci Sue Anna Joe | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Merci Sue Anna Joe

yeah..Sue Anna Joe..sape tak kenal??serius tak kenal??tak pe lah..sila kelik2 kat sini ok..takda apa nak diperkatakan sebenarnya selain dari terima kasih bebanyak..tanpa beliau takda la ilmu2 photog y amat berharga kat diri ni...hahaha...

last weekend ada workshop photografi dan photoshop anjuran MMCS dan tenaga pengajarnya adalah Sue Anna Joe..1st day adalah utuk photografi dan hari kedua untuk adobe photoshop

so.few  important thing about photog is "creative"+"passion"...and also many2 tiny2 little thing...nak jadi photog dan menceburi bidang photog tak semestinya ada heavy and bulky DSLR...dengan camera handphone or compact pon boleh..
"its not about the gear..its about how you utilize it"
having DSLR is an advantages to me (i think)...kalau taknak beli DSLR pakai compact camera, start with something small...dan juga hardwork untuk menghasilkan artwork yang voila~

sadly, hari kedua tak pergi, gara2 menembak bulan dengan rakan2 sampai pukul 5 pagi..=_=

beberapa hasil dari bengkel tersebut..:




c&c kalau nak..=D

more on Sue Anna Joe artwork 1 2 3 FB 

7 orang sakit sendi, otot dan urat:

StarzRebel* said...

Xpe, wlupun ko x dpt g, tp ko dpt spent msa bekualiti ngan kengkawan ko neh. Hahahhahaha.

MSS said...

ceh...ak beli camera ni mmg nk tgkap gambar korag je...*duh*...hahaha

Dda Ly said...

suke betul bermain ngan gambar..tp takde pic yang lawa² utk di edit..:)
plus, takde camera yang canggih utk amek pics..huhu

meh ke rumah..
~dialog danish~
keep in touch ye..♥♥♥

MSS said...

tak perlupon kamera canggih bagai..kompak pon boleh..then edit..

kreatif tu penting...kegunaan props macam kain...

Sue Anna tu mula dengan camera kompak biasa jer....=D

MSS said...

boleh2....jom3..=D

Whoda said...

huwaaa seday xdpat pegi T___T
byk gile program best2 time weekend tu sume xdpt pegi wuuu