Segment: Sumpah aku pernah...... | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Segment: Sumpah aku pernah......

salam...hello readers..apa khabar, khabar baik...semua orang ada "pernah" moment...harini nak buat segment "Sumpah aku pernah.....".

caranya nak join senang aje...
  1. pakai title ni, "Sumpah aku pernah...."
  2. cerita la apa y "pernah" tu, tak kisah la menarik ke, idok ke, klako ke, seram ke, auta ke..letak la unsur2 SUSPENsion sebelum meREVEALkan apa y PERNAH tu... =D
  3. tag kawan blogger ikot suka hati...kasi tau kawan kene tag....
  4. share share link korang kat entri ni...kalau rajin.
mari mulakan,
Sumpah aku pernah.......
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
KURUS, betol tau..kurus, BMI normal, muka cekung, dengan pipi kurang lemak, jawline kelihatan, ribs kelihatan, tangan penuh urat2 kelelakian, perut ada sixpack(ini betol tau), selim melim tau pinggang....

sekarang, semua beransur2 hilang, oh dem, BMI mmg totally out(out la sgt), berat meningkat, pinggang lagila, perut jangan cita bulatnya...

family dulu cakap "kurusnya".....kena kembali aktif mcam masa sekolah dulu....

tag kawan:

5 orang sakit sendi, otot dan urat:

BloomSyaz said...

nux join lah ! tapi tunggu lgi 15 minit bru wat entry . bab nux mkn roti canai dulu . perut da berbunyi .

BloomSyaz said...

Selesai sudah makan roti canai tadi . Siap sudaa entry untuk ini segmen . Enjoyy . ---> http://bloomsyazituaq.blogspot.com/2011/07/sumpah-aq-pernah.html

iday said...

hehehe,,aku tau syukkk,,,ko pernah kurusss,,hehe,,nanti aku buat entrynya,,hehe

iday said...

http://sayaiday.blogspot.com/2011/07/sumpah-aku-pernah.html

dah join :)