Aku mungkin lembut hati tapi..... | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Aku mungkin lembut hati tapi.....

salam...ngahaha...setelah aku kau pijak-pijak, macam haram, "silent treatment" kau dapat. nasib la jah/jan oi, malas dah aku nak layan, apa-apa yang nak di settlekan dengan aku, cari la aku kat mana-mana y ko rasa boleh Google. pandai-pandai kau la. kau kan banyak network.

"what goes around come around" jah/jan oiii. INGAT TU. kantoi disitu. 
  1. sepandai-pandai tupai tebuk kelapa, akhirnya kelapa tu jatuh ketanah jua(aperdaa!!)...
  2. yang bulat datang bergolek y pipih datang melayang <-tak ada connection langsung dengan keadaan..
  3. selincah biawak melintas jalan, akhirnya mati dilenyek lori juaa <-out habis
..okay..bye..haha..lega~

ps: jah/jan ni nama samaran..mcm best pulak pakai nama tu...sape terbatuk tu ->>> Je suis desole..
ps: sem baru ni nak tukar number la...mcm dah lama tak tukar number..=P

3 orang sakit sendi, otot dan urat:

iday said...

sabar jannn,,biar orang buat kita,,nanti dia kena balik,,haha,,

eh,aku tukar nombor,,eh,nombor lama aku pon ko tak tau kannn,,haha

MSS said...

ngahaha...betol la tu jah oi....

nomo lama ko ke y baru ke aku takde..hahaha..

NOOR FATIN said...

sabar je la. hehe tukar num, kasi aku tau ;D