500 Blog | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

500 Blog

oho..haritu monsieur Ben ni ad buat pasal 200 blog list..then dia buat contest treasure hunt, cari dalam list blog tu..nak join but apakan daya internet slow(memikirkan widget2 y akan diload)..

DIA BUAT LAGI, up sikit, 500 pulak...apa pulak cabaran dalam 500 list tu kali ini..tak sabor2 rasenye nak tunggu..=D


nama ku Syukri, orang panggil Syukri, ada jugak yang pandai2 pendekkan Syuk, layankan...aha..duk kampong, Sekinchan mari(mesti korang tengiang-ngiang lagu Les Sekinchan kan), seorang student, berhati lembut jugak tapi bukan bengkok nyah...
selalunya ak jarang ceritakan/bercakap dan kongsi sesuatu apa yang berlaku kat aku atau sekeliling jadi blogging ni salah satu platform untuk lepaskan apa yang membelenggu diri dan jiwa raga moto ni..salah satu sebab juga adalah kerana jeles dengan orang buat duit hanya berblog. aku pon nak jugak.. =D

jadi kita tunggu la apa yang monsieur Ben ni nak buat dengan 500 blog ni..=D

3 orang sakit sendi, otot dan urat:

misz nana said...

salam ziarah dari nana :D

NOOR FATIN said...

aku xmasuk pun kali ni. hoho semalam kuar jalan2 je. huu. gdluck syuk!