Naik Lagi.. | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Naik Lagi..

naik naik naik...rokok naik harga lagi...rasanya dah lama kerajaan tak naikkan harga rokok...selamat merokok yer para-para perokok tegar y masih belajar..selamat menghabiskan duit dengan membeli rokok sahaja...selamat menggunakan duit parents untuk merokok...selamat bersorok-sorok dengan parents untuk merokok...pelik pakai duit makbapak bagi beli rokok tapi sorok-sorok...respect diorang yer bang..

pernah satu ketika dulu member cerita la
 "agaknya kalau rokok sekotak RM30 sanggup tak beli??"
dan jawapannya
 "sanggup, kalau RM100 sekotak pon aku beli"
agak-agaknya student ni kalau sampai tahap macam ni dah mmg terok bebenor...dulu time sekolah menengah dok kat hostel pon ada yang sanggup bersubahat mencuri sebab upah rokok. yang jadi mangsanya aku dan beberapa rakan lain..haih..dunia..aku cukup suka kalau rokok naik harga ni..berenti2 lah yer rakan2 y merokok tu terutama student..

paling tak paham nya perempuan pon ada..tak boleh blah bila perempuan bersembang pasal rokok brand apa yang best..alahai..tak sesuai nak kome besembang pasal rokok..pegi balik basuh kain ka, lipat baju ka, memasak ka, kemas rumah ka, bincang pasal cerita bersiri korea ka..ni bincang pasal rokok..alahai..so cheap~

menyak oh menyak..menyak ap??menyak dagu??menyak masak??menyak lintah?? minyak kereta la...ron97 naik harga lagi, rasenya baru beberapa minggu lepas naik..naik lagi harga..takpelah kot..pengguna pengguna kereta Sport macam Lambo, Fellali, Maselati, Aston martin makin meningkat kat Malaysia ni, aku masih tertunggu-tunggu ad tak yang dah pakai Bugati....=D

3 orang sakit sendi, otot dan urat:

NOOR FATIN said...

gilo. kalau 100 tau jadi papa kedana la. makan rokok je nanti.. hahaha


weh. ko ditag. hehe http://fatinlovefaiq.blogspot.com/2010/12/25-perkara-tentang-saya.html

fatynlicious said...

yerr minyak naik lagi.. saya sungguh gembira! tak sabaq rasanya nak habiskan duit semata mata bubuh minyak hehehe

MSS said...

cis ron 95 pulak naik..gila~