join GA ...my 1st giveaway - hanya untuk kamu | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

join GA ...my 1st giveaway - hanya untuk kamu

ohwhhhwhwhwh...tq tasha tag aku untuk GA ni..Mummychacha punya giveaway...terpilih akan dapat frame gambo+teddy dan juga ada hadiah misteri untuk peminat setia..=D
bagus gak ni, ada jugak teman encik teddy dalam kereta nnti..


  1. copy banner dan masukkan ke dalam n3 beserta link ke blog mummy,
  2. jadi follower blog mummy (tiada paksaan)
  3. create 1 n3 ringkas berkenaan GA ni
  4. letak banner ni kat sidebar then link ke blog mummy
  5. tag 2 orang rakan blogger(ala nak tag bnyak2 =D)
aku mau itu teddy..=P

4 orang sakit sendi, otot dan urat:

izan_cute said...

salam dik,tq sudi join GA akak...mau itu teddy ya? hehe...kalau ada luck,insyaAllah dapat nnt...ape2 pun good luck!~

NOOR FATIN said...

ok2! aku join! thanx tau

fatynadia said...

nak teddy tu untuk hadiah befday kamu ke? hehe

MSS said...

izan_cute:tq2...hohoho...

fatynadia:hahaha...=P..tade lah..