Random facts. | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Random facts.

di tag oleh cik Fatin untuk membuat entri pasal 25 random fact about myself....takda topik dahkan..ok..mari mula..

R.U.L.E
"Once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."

1- MSS = Mohd Syukri Sadri..haha..my fren call me kat FB mcm ni..mule tak faham..maklumla processor Intel i7 tapi OS masih lagi XP..whahaha..

2- ad lebih 6000 lagu dalam lappy...ahah...bnyak kan..ak tak terdengar langsung..lagu y ak minat pon kadang2 tak terdengar..rock,metal,ballad,pop,nasyid,k-pop,hindustan, you name it..

3- pemegang lesen memandu kelas B2,dan D....perlu ke aku bagitau..haha

4- boleh dikatekan my first car jugak la..perdana v6 tu...nak jual dah...

5- encik teddy, its mine..actually someone gave me that..haha
that brown, it mine,the white one is for muhaimeen..

6- rumah ku kat ......... bnyak pokok orked..kri kanan depan orked..

7- BSc of Intelligent System student..

8- Missing Melacca..melaka ni mcm kampung halaman kedua..hah

9- ap lagi ek...jap2 pikir
-
-

-
-
-
-oh ya...i dont eat fish.. even though sometime i lil bit selfish..agaga...but i do eat fish products, kopok,kropok,kropok..ahah..laksa pon sedap..ap y aku maksudkan ialah ikan y berupa ikan dan especially berbau ikan mmg lagilah aku tak makan...lagi2 ikan darat..since bile tah aku dah lupa..i do eat ikan bilis digoreng rangup dan di buang isi dan kepalanya(cerewet cacing kerawit)...sotong,udang,ketam semua aku makan..."sniff sniff, smell something fishy around here"

10- berniaga on9..datang dan shoppinglah kat kedai Buku aku tu ek..macam-macam buku ada..ketuhanan,motivasi,tips-tips harian, novel dan majalah..=D

11- sangat2 suka produk ayam...=P

12- own a wrist watch casio G-Shock G1200BD...beli kat sunway piramid..solar powered..jimat bateri..environmentally friendly katanya...also can withstand 12G gravitational force...aviation concept...
13- i person i really really miss is my brother Arwah Haji Md Amin Sadri..+_+

14- nak anak twin nnti..adorable ja kan..sapa boleh bagi??=P

15- pernah pergi ke tanah suci masa umor 10 tahun..umrah..

16- pernah jugak ditahan, dan ditarik oleh pak arab dan diminta tinggal dgan beliau...my elder brother pernah kena tahan pak arab kat Mekah untuk buat menantu semasa beliau berumur 13 tahun...aha

17- leather wallet ku masih elok tanpa koyak setelah hampir 4 tahun digunapakai...basah pon masih elok walaupon lembik2 kene air..kalau dijalankan test DNA kat wallet tu mesti ad DNA beberapa orang akan dikesan..peluh dan keringat mereka berusaha memprotect duit2 aku dalam tu...=P

18- ada anak comel,tembam dan debab dan minum susu formula...Muhaimeen...anak buah..=P

19- suka pakai beli dan tayang kasut dengan design yang simple, most of my shoes colour is white..walaupun orang cakap:"macam kasut skolah"..ada aku kesah??=D

20- really like sony products..earphones..mobilephones..mediaplayer..camera+lens..i think they all are brilliant and cheap..cheapest bluray player..cheapest DSLR camera..

21- mengantuk bila menaip entri ini..wahahaha..tak kira..ni facts jugakkan...

22- KLCC, salah satu tempat y paling digemari untuk pergi..macam2 ada kat situ....shopping, survey gadget, tengok wayang..survey toys...

23- love bowling...walaupon baling masuk gutter(percubaan untuk buat spin kat houseball)...oh sedapnya charbroiled burger Carl's Jr..=P

24- 70kg last timbang..kat Genting beb timbang..ahaha..berat meningkat2 masa diploma..makan je kerja nya...patotnya 70kg ni penuh dengan daging-daging..XD

last- 1st impression bila bertemu dgn anda, aku akan tengok kuku..pantang la tgok org pompuan kuku panjang..yes mmg cantik kan..jari runcing, tapi cantik ke??..kalau lelaki, perlukah anda jadi seperti binatang pakai rantai leher bagai..aku tak paham..walaupun bukan emas tetap juga tak boleh pakai rantai leher jek..

sapalah aku nak tag ni yop

- byte - brit - atie - para2 - farahanis - whoda hud hud - tasya - dee - iday - ev - cik tiqa arabella - aina - fatynadia - ..dan jugak yang lain2 tu..=P

1 orang sakit sendi, otot dan urat:

NOOR FATIN said...

tahniah krn bjaya siapkan! hehe