Spam Ayah | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Spam Ayah

salam...ayahku menjadi spammer menggunakan handphone..hati2 anda mungkin tertipu...mentang2 lah nombor dan handphone ayahku diambil orang, tup2 datang pulak SMS dari no +6285298761635 minta topup 50RM..cakap pula ada masalah kat balai polis.....hati2 guys..

"Ini ayah Tolong bagi topped up 50RM ke numbor baru ayah 0128115902 ayah ada mslah di balai police.ta payah call sekejap ayah call blik."
 ni la SMS dari ayah "baruku"...watchout~baca sms tu betol2 okeyh..

5 orang sakit sendi, otot dan urat:

Syira C Gadis KidaL said...

salam

dunia sekarang ni macam-macam :(

fatynadia said...

eh boleh pula sukati mintak topap dekat anak orang , kan?

zatilainazaki said...

kalau tetibe aku dapat.., sah2 menipu.., hahahaha.

MSS said...

syira = hmm nak wat macam mana...dulu pasal pemenang AF,,skarang pasal nombor baru ayah..+_+"

fatynadia = itulah pasal..no y send message tu no indonesia...

aina = ayah ko kat mekah kan..ho3~

AppleByte said...

nasib baik daddy aku slalu bagi sms dalam english..dalam bm pon daddy selalu berpantun je. hehe.. so structure ayat daddy tak kan sama dengan sipenipu terbabit... :|

nway, thanks for the info syuksyuk :)