Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

baru lepas berblogwalking dan tertarik dengan entri ni dari blog FamilyMoza...ada give away dari seorang blogger bergelar Mama Kembar 3....kacak sungguh triplet mama ni(mode jeles)..aku nak jugak anak kembar...sempena ulang tahun perkahwinan dia y ke 6 dia nak buat giveaway...giveaway y pretty awesome untuk rakan2..."choice" gitu =D..aku nak join walaupon tak di tag(tak malu)..=P
best jugak blog mama kembar 3 ni...adorable ja..

ini benner dia

Syarat-syaratnya:
1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: 
Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! 

3. Jadi follower blog "
Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets".

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.

6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.

7. Hadiah berupa barangan 
Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

8.  Tarikh tutup: 
6 Januari 2011

hadiah :
 1st - Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel
 2nd - Island Waters Body Mist + Telekung Travel
 3rd -  Telekung Travel.

choice.....Victoria's Secret dan telekung travel, barangan untuk wanita yer...motiflah aku join...kalaulah aku y terpilih, kat siapalah aku nak pass GA ni...nak pakai, aku bukannya "bengkok"...~tak per,join gak..mane tau kalau dapat leh masukkan dalam salah satu antara 5 dulang masa nak bertunang/bersanding..persiapan awal katanya..tah bila la agaknya tu~..XD

nak ker korang?...meh2 aku tag..katanya sekurang2nya 3 org..=D

4 orang sakit sendi, otot dan urat:

Mama Kembar 3 said...

Salam Syukri. Thanks sbb sudi join & good luck! :-)
p/s- if ada rezeki menang leh bagi kat chenta hati kan? hehe

MSS said...

masalahnya chenta hati pon tade...wahahaha~

NOOR FATIN said...

salam! yeah thanx syuk.. esok aku buat. hik3