BerBiBikQue di Awal Sem | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

BerBiBikQue di Awal Sem

berbibikque..tade kene mengena dgn pengambilan bibik untuk kemas rumah sewa atau menyiksa bibik untuk barbecue..sebaliknya ni adalah event  kelas, saja2 buat..malam sabtu yang lepas..walaupon aku sampai lambat gerangan ber"DATE" dengan BFF ke sunway..ahaks..saja nak share hah..enjoisss...

Band Of Brothers
besday boy..dah kene tepung + coleslaw pon leh rilek lagi makan
B*ritto

dengan Acab.
kaki tangan pantas..XD
tukang masak
ingtkan nak balik malam tu gak tapi tak dan..mak pesan jgn balik lewat sangat..so esok nya la balik..tu pon sempat pergi KLCC hantar kamera untuk diservice..balik rumah petang dan sampai dalam pukul 6-7 petang gitu..sampai2 je tros main dgn dak comel ni..makin advance dia..=D


3 orang sakit sendi, otot dan urat:

StarzRebel* said...

Hoi! Pesal nak ade * kat nme aku 2?

Farahanis Waheda said...

meen meen sayang ! hehee :))

MSS said...

Brit::bukankah kao bintang pudar..=P
sbb tu ada star

FW:makngah sayang..:D