yang dinanti2::Keputusan..=D | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

yang dinanti2::Keputusan..=D

seperti yang dijanjikan oleh pihak penganjur..juri telah bermesyuarat dan telah sebulat suara dengan keputusan untuk Contest y telah berakhir pada 26 Disember lalu dalam blog ini..dengan tidak semena-menanya saya mengumumkan pemenang kontest ini:


tempat pertama : 

tempat kedua :

tempat ketiga :

saguhati :


ahaks...terhibur gak hati ni.
thanks korg yang telah join...tq jugak juri yang bertungkus lumus membuat kek mencari pemenang..
next time mungkin ada lagi event2 macam ni..Give Away mungkin..tunggu r...=D

6 orang sakit sendi, otot dan urat:

Aizam said...

trimas syuk n para juri2 sekalian... :)

HadifaR_LoVe said...

Tahniah kepada pemenag utama tu yerk...kaya terus...haha

Yang terkalah pun menang juga (saya la tu) yg x lawak langsung...hahaha

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

Alhamdulillah..dpt gak..huhu..
trime ksih..
mge murah rzki..
:)
lain kli wt la contest lg..p

NOOR FATIN said...

wah. tahniah! ev menang.. heeee
nama aku pun ada la.. thanx syuk!

FH said...

fwaah, menang betul ke ni? huhu

iday said...

saya menang motorrrr kan2???haha