berkenal kenal | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

berkenal kenal

ni gara gara tasya la ni tag..dah berabuk kot tag tu..hahaha..mari mulakan sesi berkenal kenalan..Bonjour,bon soir. bon nuit madame, mademoiselle, monsieur...


1. Status
status bujang trang tang tang..bukan terang kat kepala okay..calon sedang di shortliskan..=P

2. Ce cite sikit tentang diri anda
....sila tengok kat sebelah kanan..asal dari Sekinchan..tapi aku bkan Shin Chan okay..tolong lah paham..=D

3. Ce cite pulak tentang blog anda
blog ni..apa ada..blog biasa jer,, takda apa yang istimewa..berkisarkan apa sahaja yang aku suka dan rasa perlu, patot mesti dan HARUSLAH dikongsi dengan readers..

4. Pandangan tentang dunia blog
hebat sebenarya dunia blog ni..macam facebook but actually blog ni lagi hebat kot..mampu menjana pendapatan owner, tambah kawan, tambah ilmu, semua2nya..

5. Nasihat kepada rakan2 blogger baru 
kalau nak jadi macam blogger hebat2 kat luar sana macam bro Ben, darkbatman, Irene Nadia Marcello etc, mental kene kental, rajin usaha menulis, rajin blogwalking rajin tinggalkan jejak..dan jangan memilih..

6. Nyatakan keunikan yang ada pd blog anda
unik???apa yang unik??tajuk dy kot..cuba anda google "mind massage" dan kelik pada bahagian image...jgn salah anggap..aku tak bukak spa d'accord!!

7. Sampai bila berblogging dan impian dalam blog
tah..mungkin sampai ada anak cucu pon masih berblog kan..apa salahnya..impian untuk blog..harap ramai yang baca dan suka lenggang-lenggok tali kecapi bahasa dalam belog ni...

kene tag orang katanya tapi aku nak tag semua orang boleh??..siapa yang baca sila la rajin2 kan diri untuk buat entri ni..s'il vous plait madame, monsieur, mademoiselle..~

A bientôt !

5 orang sakit sendi, otot dan urat:

Amy Syaquena said...

Hai salam kenal..

Amy singgah sini baca entry dan follow , jemput ke sinar raudah ye..

NOOR FATIN said...

nama blog ko tu unik. kah3

yeke bujang? :P

MSS said...

amy:tq2..salam pekenalan.....

fatin: asal weh.hahah.ak mmg bujang la..

amirtasha said...

wahwahwah..terang tang tang..macam terang benderang gitu..kiki

Eyqasara said...

blogwalking... erk?? sempoi jwpan.. tu yg menarik.. hihihi... follow yah...