Pakcik & Honda Buruknya | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Pakcik & Honda Buruknya

tadi,,berjalan ke Petronas seksyen 6 Shah Alam nak kekedai "Mesra" beli air untuk jogging, then semasa sedang que di konter, datang la sorang pakcik sambil memberi salam dengan ramahnya ingin menopup minyak keretanya,,berserban berjubah dan berjanggut keputihan menghulurkan note 50 kepada cashier..dengan kadar yang agak tergesa-gesa mengatakan(ayat lebih kurang macamni):-
"dik, 50 Honda buruk tu ek"
okey, honda isi 50, biasa la tu, tank besar dari model terdahulu sampai y terkini.. kluar dari kedai, sambil memegang air yang baru dibeli, meliar mata aku memerhatikan sekeliling kot2 ada kereta honda milik beliau. tidak lama kemudian pakcik tu pon keluar..beliau mengangkat tangan sambil bermonolog "hai" mungkin kepada aku ketika berjalan kearah honda buruknya..tersengih sengih beliau..
yang paling bestnya kereta honda buruk beliau..aku taknak taip lebih-lebih, korang tengok la gambar model kereta tersebut...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

errkkk...pakcik taknak honda "buruk" ni bagi saya lah..trade dgn perdana V6 saya nak??=D

4 orang sakit sendi, otot dan urat:

NOOR FATIN said...

bagi dia burukla, bagi kita, fuyoo!!!

James Buns said...

owh.low porfile kot.

aqish basir said...

pergggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

terbeliak mata den mak hoiiii buruk ke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wahh, haha, nak naik kete ngn pak cik tu lah:D jenjalan kat taman bungaa. hahahahha:D