Segmen Gambar Tak Jadi.. | *mind massage*

-bidan&paman kampung ternama-

Segmen Gambar Tak Jadi..

segmen gambar tak jadi..dianjurkan oleh rakan blogger picisan aku..Zue..hihi..apekah??..tajuk pon dah terang tang tang dan jelas apa objektifnya segmen ini..ho3..mari kita mulakan..

benner beliau

apalah gambar y tak jadi aku nak tepek kat sini erk...teringat lak satu gambar ni..

al kisah gambar ni, cuti sme lepas masa pergi Genting..gambar ni di snap oleh sis Lili, masa nak que naik satu ride tu...ala yang freefall tower tu..y dia naik sampai atas then stop pastu tibe-tibe jer jatuh kebawah..adrenalin rush kot..haha..tengah2 que tu buat la gaya ala2 poster cite Home Alone..macam gambar profile kat sebelah ni..ahaks..ada beberapa keping gmbr y macam ni tapi ada satu yang sangat sangat spoil..spoil??spoil la kot..ada sorang ahmoi ni lalu depan sis lili masa tengah snap dengan aku yang tengah posing macam tu...slumber jer..terjadilah gambar macam ni::
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

dan dan ahmoi tu mulut ternganga..=_="

2 orang sakit sendi, otot dan urat:

Zue said...

ok fine terbaik dari ladang gambar ko.
HOME ALONE malaysia peeeweeett!!!!

Zue said...

pakcik apesal banner then kocek sgt?tak nampak muo den ha..hhahha